När du sitter på jobbet eller bakom skolbänken och längtar efter helg, vad är det du egentligen längtar efter? Efter en skön sovmorgon, sen frukost och en stund för dig själv så kan det vara dags för en aktivitet som inte kräver en massa energi.

Boka en biobiljett

Ge dig själv en chans att skratta, gråta eller sitta med förväntan framför en film med härligt sällskap. Boka dina biobiljetter inför den kommande helgen som motivation att jobba eller plugga genom veckan! Film är en underbar konst som kan framkalla de känslorna du är på humör efter. En underhållande komedi kan ge dig ett gott skratt som tar bort veckans bekymmer, eller varför inte sitta igenom en spännande thriller med många mysterium som får igång tankarna? Varför inte dela en sådan upplevelse med din partner, eller ett roligt kompisgäng?

Mitt i månaden och plånboken knakar?

Inga problem, det finns lösningar till allt. Medan du är inne och bokar dina biobiljetter på nätet (via exempelvis www.SF.se) så kan du snabbt ansöka om ett sms lån utan kreditupplysning. Det är lika lätt och smidigt som att boka biobiljetter, välja sittplatser och gå njuta av en härlig kväll! Med ett sms lån direkt utan UC så vägleder långivaren dig och säkrar så att du har all information till hands om hur du går tillväga med din ansökan – och hur snabbt dina pengar kommer in på kontot!

Om du är osäker på vad du eller sällskapet vill se för film, som sagt så finns lösningar till allt. Klickar du in på www.sf.se så har du en hel del trailers eller bra beskrivningar om vad deras visade filmer handlar om. Du kan söka efter biograf, genre eller dag. Det finns en film för alla, det är bara upp till dig att välja och vraka mellan flertal alternativ!

Alla är välkomna

Om du nu är en tursam person som inte jobbar hela veckan eller tvingas drunka i skolböcker, så passar det även med en mjuk biostol framför en stor skärm av dina favoritskådespelare. Alla – Stora som små – är välkomna in till biografen. Med ett enkelt sms-lån kan du kanske bjuda hela familjen på bio? ”Film är bäst på bio”, sägs det, för den fina upplevelsen och miljön som endast kan finnas på en biograf. Biosnacks såsom popcorn eller chips är alltid ett fint komplement som alla gärna tar del av. Ett perfekt sätt att spendera sin kvalitetstid på med någon eller några man tycker om.

Boka via webben

Vänta därför inte på att boka dina bio biljetter snarast möjligt. Eftersom bio är något de flesta tycker om så kan det bli fullbokat rätt fort. Passa på att ta chansen när det finns – boka dina biljetter direkt så slipper du stå i kö eller tänka på betalning när du anländer. Du kan boka dina biljetter enkelt via nätet på din dator, surfplatta eller smartphone och även betala via dessa. Tänk på hur mycket lättare timmarna eller dagarna flyger förbi efter att du har reserverat din plats för att njuta av en skön film på bio. Lättare än så blir det bara inte!